Membrii Departamentului

Conf.dr.ing. PATER Sorin director departament (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.dr.ing.ec. ȚARCĂ Radu Catalin (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.dr.ing. VESSELENYI Tiberiu (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Conf.dr.ing. MOGA Ioan (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Conf.dr.ing. POLOJINȚEF Nicolae (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Conf.dr.ing. POP Adrian (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
șl.dr.ing. CRACIUN Dan (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
șl.dr.ing. MOLDOVAN Ovidiu (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
șl.dr.ing. TOCUȚ Pavel Dan (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
șl.dr.ing. TRIPE Vidican Calin (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
as.ing. Avram Florin (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
as.ing. Biroas Flavius (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.As.dr. SZUCS Edit (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.As.dr. TIBA Zsolt (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.As.dr. habil HUSI Géza (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.As.dr. TOTH János (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.As.dr. SZEMES Péter Tamás (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Centrul de Cercetare Științifică
dr.ing. CSOKMAI Lehel Szabolcs (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)