Membrii Departamentului

Prof.dr.ing. BLAGA Florin director departament (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.dr.ing. BĂBĂN Calin (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.dr.ing. BĂBAN Marius (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.dr.ing. LUCACIU Ioan (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.dr.ing. RADU Ioan (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.dr.ing. STĂNĂȘEL Iulian (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Conf.dr.ing. BUIDOȘ Traian (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Conf.dr.ing. GRBENIȘAN Gavril (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Conf.dr.Eur-ing. GROZA Mihai (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Conf.dr.ec. POP Delia (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Conf.dr.ing. MIHĂILĂ Stefan (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
șl.dr.ing. POP Alin (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
ing. CRECAN Nicolae (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
ing. MADURA Anamaria (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)