Decan
Prof.dr.ing. PELE Alexandru-Viorel (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Prodecani
Prof.dr.ing. BĂBAN Calin Florin (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Conf.dr.ing. HULE Voichita Ionela (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Consiliul Facultății
Prof.dr.ing. POP Mircea Teodor (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.dr.ing. BLAGA Florin Sandu (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.dr.ing. RUS Alexandru (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Conf.dr.ing. PATER Sorin (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.dr.ing. BUNGĂU Constantin (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.dr.ing. VESSELENYI Tiberiu (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.dr.ing. ȚARCĂ Radu Cătălin (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Conf.dr.ing. ȚARCĂ Ioan Constantin (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Conf.dr.ing. MITRAN Tudor (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Conf.dr.ing. GREBENIȘAN Gavril (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
BODOG Andreea Bianca
CUTLAC Ștefan Cristian
PAȘCA Andrei
PRADA Andrei Mihai