Membrii Departamentului

Prof.dr.ing. RUS Alexandru director departament (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.dr.ing. BLAGA Vasile
Conf.dr.ing. DRAGOMIR George (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Conf.dr.ing. mat. HULE Voichita Ionela (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Conf.dr.ing. MITRAN Tudor (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Conf.dr.ing. PRICHICI Mariana Adriana (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Conf.dr.ing. ec. ȚARCĂ Ioan Constantin (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Conf.dr.ing. CHIOREANU Nicolae
șl.dr.ing. BELEȘ Horia (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
șl.dr.ing. CHIRA Danut Vasile (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
șl.dr.ing. RAȚIU Mariana (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
șl.dr.ing. FAZECAȘ Marius Beniamin (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
șl.dr.ing. HORA Horea Nicolae (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
șl.dr.ing. TĂTARU Mircea Bogdan (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
șl.dr.ing. ȚOLEA Bogdan (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
ing. BODEA Marius
ing. BODNAR Laszlo Csaba (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)