Membrii Departamentului

Prof.dr.ing. POP Mircea Teodor - director departament (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.As.dr.ing. ABRUDAN IOAN (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.dr.ing. BUNGĂU Constantin (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
dr.ing. GANEA Macedon (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.dr.ing. MUDURA Pavel (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.dr.ing. PELE Alexandru-Viorel (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.As.dr.Ing.habil. Ajay K. PODDAR (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.As.dr. RANGONE Egidio (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.As.dr.ec. Christina S. ROHDE (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.dr.Ing.habil.Dr.h.c.mult. Ulrich L. ROHDE (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Prof.As.dr. habil. SZUCS Edit (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
lector asociat dr. ec. IANCU Liviu
șl.dr.ing. NICHITA Gabriela Georgeta (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
șl.dr.ing. PAȘC Ildiko (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
șl.as.ec. ROȘCA Dorina Viorica (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
lector fil. dr. CRĂCIUN Ioana Raluca (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
as. dr. ing. PANCU Rares (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
ing. MORAR Mariana (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
ing. ALBUȚ Ovidiu (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)